За гроші «єПідтримки» тепер можна придбати будь-які продукти чи товари – Федоров

Віцепрем’єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив, що гроші з «єПідтримки» тепер можна витрачати на будь-які продукти чи товари.

«Програма вже не має обмежень на конкретний напрямок бізнесу. Ми розуміємо, що зараз кожна гривня може врятувати чиєсь життя або суттєво допомогти», – написав Федоров.

Як раніше повідомляв міністр, Мінцифри 25 лютого запровадило функцію, відповідно до якої отримані від держави кошти можна переказати на потреби ЗСУ.

За його словами, за 6 днів українці уже переказали на армію понад 1,5 млрд гривень.

Раніше отримані кошти «єПідтримки» можна було витратити на подорожі, спорт, придбання книжок, відвідування культурних закладів, ліки.


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Кошти з «єПідтримки» можна перераховувати на допомогу армії – Мінекономіки

Українці можуть надсилати гроші на потреби армії через застосунок


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Через Дію можна переказати гроші українській армії

Україні введено воєнний стан після нового вторгнення Росії. О 5-й ранку 24 лютого президент Росії Володимир Путін заявив про початок «спецоперації на Донбасі» після звернення про військову допомогу з боку угруповань «ДНР»/«ЛНР», які він перед тим «визнав».

Президент Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію. Країни Заходу почали застосовувати нові санкції проти Росії через її масштабний напад на Україну.

Міністерство оборони Росії 2 березня оголосило дані про втрати серед своїх військових, які беруть участь у вторгненні на територію України. За даними, які цитують російські державні ЗМІ, у Міноборони РФ визнають загибель 498 російських військових і поранення 1597.

Українська влада каже, що втрати російських сил, за останніми даними, сягнули 5840 (разом загиблих і поранених).

Незалежного підтвердження даних про втрати армії РФ в Україні наразі немає.

Попри пряме вторгнення, Кремль заперечує наміри окупації України і заявляє, що метою вторгнення є «демілітаризація і денацифікація України».


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини станом на початок доби 3 березня

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

Ще новини

Leave a Comment